Design a site like this with WordPress.com
Започни

За проектот

„Мала музичка енциклопедија“ е проект кој произлезе од книгата „Седумте Некоиси и седумте македонски композитори“ на авторите Бистра Георгиева и Александар Трајковски, со илустрации на Наталија Лукомска.

Но, бидејќи печатеното издание имаше друга намена, а впрочем, тоа не може да ги собере сите музички поими што би требало да ги откријат и научат младите читатели, издаваштвото ИД-Концепт и редакцијата на е-списанието „Чудна шума“ одлучи овој проект да го постави и на интернет и да му дозволи да си живее свој посебен живот.

Автори: Александар Трајковски, Бистра Георгиева

Илустрации: Наталија Лукомска

Главен уредник: Билјана Црвенковска

Лектор: Ивана Кузманоска

Креативен директор: Кире Галевски

Веб-дизајн: ИД-Концепт консалтинг и дизајн

© ИД-Концепт консалтинг и дизајн, Скопје, 2022. Сите права се задржани.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s